بازار فارکس بزرگترین بازار مالی با قدرت نقدشوندگی بسیار بالا در جهان به شمار میرود. روزانه در این بازار، معاملات بسیار زیادی انجام میشود؛ به طوری که حجم معاملات روزانه آن چند تریلیون دلار برآورد شده است. همین موضوع سبب شده است که معاملهگران و سرمایهگذاران بسیاری وارد بازار فارکس شوند.
معامله در بازار فارکس، یک روش پرخطر برای کسب درآمد دلاری محسوب میشود. در این بازار، ارز کشورهای مختلف خرید و فروش میشوند و به دست آوردن درآمد دلاری از طریق آن نیز چندان آسان نیست. لازمه موفقیت در چنین بازاری، این است که برای معامله در آن یک استراتژی داشته باشید.
استراتژی که شما را پس از یک بازه زمانی کوتاهمدت و یا بلندمدت، به سود برساند. اگر میخواهید بدانید بهترین استراتژی فارکس کدام است؟ در ادامه با ما همراه شوید.
استراتژی فارکس چیست؟
استراتژی فارکس مجموعهای از قوانین و مقرراتی است که به معاملهگران کمک میکند تا به واسطه آن زمان ورود و خروج معاملات خود را مشخص کنند. همینطور معاملات خود را به بهترین شکل ممکن مدیریت نمایند.
در حقیقت هر معاملهگری در بازار فارکس، از یک استراتژی معاملاتی استفاده میکند تا بر اساس آن، بهترین زمان ورود به معامله را شناسایی کند. همینطور استراتژیهای معاملاتی، تعیین کننده نحوه مدیریت معامله و همینطور زمان خروج از معامله نیز هستند. اینکه استراتژی فارکس خیلی ساده و یا خیلی پیچیده باشد، بستگی به شخص تریدر خواهد داشت.
دستهای از معاملهگران بازار فارکس، برای آمادهسازی استراتژی معاملاتی خود، به سراغ تحلیل تکنیکال میروند و دستهای دیگری از تحلیل فاندامنتال استفاده میکنند. به طور کلی هر یک از معاملهگرانی که در بازار فارکس حضور دارند، برای دستیابی به سود مستمر، ابتدا باید یک ارزیابی از عملکرد خود به دست آورند.
سپس بر اساس عملکردی که دارند و همینطور انتظارات خود از فعالیت در بازار فارکس و همینطور ویژگیهای شخصیشان، یک استراتژی معاملاتی مناسب را تدوین کنند.
بهترین استراتژی فارکس در سال ۲۰۲۴
در بازار فارکس، مشابه با دیگر بازارهای مالی از جمله بازار ارزهای دیجیتال، چندین استراتژی معاملاتی مختلف وجود دارند و مورد استفاده قرار میگیرند. در ادامه پیرامون بهترین استراتژی فارکس در سال 2024 توضیحاتی را آوردهایم.
استراتژی معامله براساس پرایس اکشن
استراتژی پرایس اکشن (Price Action) یکی از بهترین استراتژیهای پرطرفدار در بازار فارکس است. در این نوع استراتژی، تصمیمگیری برای خرید و یا فروش یک دارایی، بر اساس نوع حرکت قیمت تعیین میشود. در استراتژی پرایس اکشن، از اندیکاتورها استفاده نمیشود؛ به طوری که تمامی توجه معاملهگر به نحوه حرکت قیمت است.
از مزایای این نوع استراتژی، این است که بر اساس این نوع استراتژی، چارتی که در مقابل شما قرار دارد، خیلی ساده است و تحلیل آن آسان میباشد. به طوری که بر روی آن، اندیکاتورهای رنگارنگی که در تحلیل تکنیکال استفاده میشود، وجود ندارد.
همین موضوع زمینهای را فراهم کرده است که حتی تریدرهای کمتجربه نیز به راحتی بتوانند از آن استفاده کنند و درگیر اطلاعات زیاد برای معامله نشوند.
استراتژی معامله در محدودهها
از دیگر استراتژیهای بازار فارکس، استراتژی معامله در محدوده و یا رنج میباشد. به طور کلی این استراتژی در بازار فارکس، زمانی که قیمت یک جفت ارز در یک محدوده مشخصی وجود داشته باشد، استفاده میگردد.
وابسته به بازه زمانی و یا تایم فریم معاملاتی، محدودهای که در این استراتژی مطرح است، برابر با 20 پیپ الی چند صد پیپ میباشد. در این استراتژی، به یک حمایت و یک مقاومت نیاز است که از افزایش و یا کاهش قیمت یک جفت ارز، جلوگیری گردد.
دستهای از تریدرهای بازار فارکس که از استراتژی معامله برای معاملات خود استفاده میکنند، غالبا به دنبال جفتارزهایی از بازار فارکس هستند که دارای هیچ روندی نیست. برای تشخیص این موضوع، افراد باید به نحوه حرکت قیمت دارایی مورد معامله توجه داشته باشند و یا از اندیکاتورهای تحلیل تکنیکال از جمله میانگین متحرک استفاده کنند.
پس از اینکه معاملهگران یک جفت ارز و یا یک دارایی که دارای هیچ روندی نیست را انتخاب نمودند، باید محدودهای که قیمت در آن گیر کرده است را شناسایی نمایند. در نهایت معاملهگران در نقاط مقاومت فروشنده و در نقاط حمایت نیز خریدار خواهند بود.
استراتژی روند در فارکس
از دیگر استراتژیهای خوب در بازار فارکس، استراتژی معامله بر اساس روند و یا ترند است. در این استراتژی، معاملهگر به دنبال یک موقعیت معاملاتی مناسب میباشد که در جهت حرکت روند فعلی بازار ایجاد میشود.
درحقیقت ایده اصلی این استراتژی این است تریدرها یک موقعیت معاملاتی خوب و مناسب را در جهت حرکت روند فعلی بازار پیدا کنند. به طوری که بر اساس این استراتژی، احتمال حرکت بازار در جهت موافق روند در مقایسه با تغییر جهت ناگهانی بازار بیشتر است. حرکتی که رو به بالا و یا رو به پایین است.
درصورتی که شاهد افزایش مدام قیمتها باشید، بازار به سقفهای جدیدی خواهد رسید که نشان دهنده صعودی بودن روند فعلی و یا آپ ترند است. در شرایط برعکس شاهد یک روند نزولی و یا داون ترند در بازار هستیم.
در طی استراتژی روند، میتوان برای تشخیص روند یک جفت ارز در بازار فارکس، از روشهای مختلفی نیز استفاده نمود. اغلب تریدرها برای شناسایی روند یک جفت ارز، از میانگین متحرک استفاده میکنند. برای مثال درصورتی که میانگین متحرک 50 روزه از میانگین متحرک 200 روزه بیشتر باشد، خط را به سمت بالا قطع خواهد کرد.
اینگونه یک روند صعودی در بازار ایجاد میگردد. برعکس این اتفاق در یک شرایط نزولی وجود دارد.
معاملهگری موقعیتی یا پوزیشن تریدینگ
در استراتژی دیگری از بازار فارکس که تحت عنوان استراتژی پوزیشن تریدینگ شناخته میشود، معاملهگر توجهی به روندهای کوتاهمدت در بازار ندارد و درحقیقت اهمیتی ندارد که یک دارایی در طول روز تا چه میزان نوسان داشته است. معاملهگرانی که از این استراتژی استفاده میکنند، به دنبال به دست آوردن سود از روندهای طولانی مدت میباشند.
به همین دلیل ممکن است یک موقعیت معاملاتی که ایجاد میکنند، هفتهها، ماهها و یا سالها به طول بکشد تا به سوددهی برسد و بسته شود. این استراتژی جزو سختترین استراتژیهای مورد استفاده در بازار فارکس به شمار میرود و بیشتر برای دستهای از افراد که دارای صبر، تحمل و نظم کافی هستند، مناسب است.
استراتژی ترید روزانه در فارکس
استراتژی فارکس روزانه، همانطور که از نامش نیز مشخص است، معاملاتی را شامل میشود که در طی آن، معاملات در طی یک روز به نتیجه میرسند و هیچ معاملهای به روز بعد موکول نمیگردد.
معاملهگرانی که از این استراتژی استفاده میکنند، معاملات خود را در تایمفریم 15 دقیقهای الی یک ساعته انجام میدهند. به همین دلیل این دسته از معاملهگران در طول روز، حداکثر میتوانند دو و یا سه موقعیت معاملاتی خوب را شکار کنند.
دستهای از تریدرهای بازار فارکس که علاقهمند هستند معاملات آنها در طی مدت زمان کوتاهی به نتیجه برسد و صبر و تحمل بالایی برای مشاهده معاملات طولانی ندارند، میتوانند از استراتژی ترید روزانه در فارکس استفاده کنند.
استراتژی اسکالپ در بازار فارکس
یکی از استراتژیهای خوب در بازار فارکس به خصوص برای دستهای از معاملهگران که صبر کمی دارند و مایلند خیلی سریع به نتیجه یک معامله برسند، استراتژی اسکالپ است. بر اساس این استراتژی، معاملات در طول یک روز به نتیجه خواهد رسید. تفاوتی که استراتژی اسکلپ با استراتژی روزانه دارد، در تایم فریم معاملات میباشد.
تایم فریم معاملات اسکلپ، کوچکتر میباشد. به طوری که تریدرهای بازار فارکس که از استراتژی اسکلپ استفاده میکنند، معاملات خود را در تایم فریمهای کوچکتر اما در تعداد دفعات بیشتری انجام میدهند. در حقیقت معاملهگری که از این استراتژی استفاده میکند، به دنبال به دست آوردن سود کم اما به دفعات زیاد است که در مجموع تبدیل به سود قابل توجهی میشود.
از مزایای استراتژی اسکالپ، عدم نگرانی برای به دست آوردن سود از معاملات بلندمدت است. با این معاملات افراد میتوانند در کوتاهترین زمان ممکن، معاملات خود را به نتیجه برسانند و سود به دست آورند و یا معامله خود را با ضرر ببندند.
این استراتژی با بار روانی و استرس زیادی همراه است و فشار زیادی را نیز به معاملهگر تحمیل میکند. به همین دلیل درصورتی که خصوصیات اخلاقی شما به گونهای است که میتوانید در این نوع معاملات شرکت کنید، بهتر است این استراتژی را انتخاب نمایید.
معامله در زمان انتشار اخبار
یکی دیگر از پرطرفدارترین استراتژیها در بازار فارکس، معامله در زمان انتشار خبر است. در این استراتژی، معاملهگران از نوساناتی که در بازار فارکس ایجاد میشود، سود به دست میآورند. به طوری که این دسته از معاملهگران به دنبال این هستند که در زمان انتشار خبر از نرخ تورم و یا دیگر دادههای اقتصادی بهره ببرند و در موقعیتهای معاملاتی مدنظر خود، معاملاتی را انجام دهند.
البته این استراتژی، جزو پرریسکترین استراتژیهای بازار فارکس قرار دارد. ضمن اینکه در هنگام انتشار خبر، بروکرها اسپرد بیشتری را نیز برای معاملات در نظر میگیرند. به همین دلیل ممکن است سود حاصل از این معاملات، برای معاملهگران مبتدی قابل محاسبه نباشد.
مطالعه کنید: بهترین پلتفرمهای کپی تریدینگ
انواع استراتژیهای فارکس
استراتژیهای فارکس بر اساس مدت زمانی که با بازدهی همراه هستند و همینطور نحوه معاملات، متفاوت میباشند. در ادامه پیرامون رایجترین انواع استراتژیهای فارکس، توضیحاتی را برای شما عزیزان آوردهایم.
اسکالپینگ (Scalping)
استراتژی اسکالپینگ، جزو استراتژیهای محبوب در میان معاملهگران بازار فارکس به شمار میرود. این استراتژی برای نوسانگیری کوتاه مدت مورد استفاده قرار میگیرد و یک نوع روش معاملاتی کوتاهمدت به شمار میرود. به طوری که فقط در چند دقیقه انجام میشود.
هدف از این معاملات، دستیابی به چند پیپ سود در طی مدت زمان کوتاه است. معمولا تریدرهایی که از استراتژی اسکالپینگ استفاده میکنند، معاملات خود را در تایم فریمهای کوتاه مدت نیز انجام میدهند.
روزانه (Day Trading)
تریدری که از استراتژی روزانه استفاده میکند، پیش از اینکه بازار بسته شود، تمامی موقعیتهای معاملاتی که باز کرده است را میبندد. این استراتژی برای معاملهگران مبتدی مناسب میباشد. به طوری که میتوانند با قرار دادن تایم فریم بر روی یک و یا دو ساعت، معاملات خود را تنها در چند ساعت انجام دهند.
سوئینگ تریدینگ (Swing Trading)
معاملاتی که بر اساس استراتژی سوئینگ تریدینگ صورت میگیرند، تا چندین روز حفظ میشوند. هدف معاملهگرانی که از این استراتژیها استفاده میکنند، این است که از طریق الگوهای قیمت کوتاهمدت به سود برسند.
به طوری که در این استراتژی هدف دریافت سود از بازارهای روندی و بازارهای رنج است. تریدرهایی با استراتژی سوئینگ تریدینگ، کندلها را در تایم فریمهای 15 دقیقهای تا یک ساعته بررسی میکنند.
پوزیشن تریدینگ (Position Trading)
استراتژی پوزیشن تریدینگ، مشابه با هولد کردن میباشد و تایم فریم بزرگی را در بر میگیرد. معاملهگری که از این استراتژی استفاده میکند، نمودارهای مرتبط با پایان روز را بررسی میکند. این استراتژی به نوعی یک استراتژی بلندمدت به شمار میرود و ممکن است هفتهها، ماهها و یا سالها نیز به طول بیانجامد.
کلیک کنید: از کجا اخبار فارکس خود را دریافت کنید
ابزارهای تحلیل فنی برای استراتژیهای فارکس
با بررسی استراتژیهای فارکس موفق، به مهمترین ابزارهای که برای اجرای استراتژیهای فارکس نیاز است، پرداختهایم. برخی از اطلاعات مورد نیاز برای معامله در بازار فارکس، با بررسی نمودار قیمت قابل استخراج نیستند؛ ابزارهای ترید زمینهای را فراهم میکنند که بتوان در طی مدت زمان کوتاهی، به اطلاعات دسترسی داشت.
معاملات بازار فارکس خیلی پیچیده هستند و معامله در این بازار بدون استراتژی با ضرر همراه است. لازمه معامله در بازار فارکس، استفاده از برخی از ابزارهاست که در ادامه پیرامون آنها توضیحاتی را آوردهایم.
• نرمافزار تریدر فارکس
نرمافزارهای بازار فارکس، یک برنامه برای ترید در این بازار مالی است که خرید و فروش ارزها در این بازار مالی را سهولت میبخشد و هدف از آنها نیز کمک به تریدرهای بازار فارکس است.
برای اینکه بتوانید یک نرمافزار را برای ترید در بازار فارکس انتخاب کنید، باید در وهله اول بررسی کنید که کارگزاری انتخابی شما با چه پلتفرمی سازگار است.
شما میتوانید از نرمافزارهای معاملاتی بر روی سیستم رایانه و حتی گوشی خود استفاده کنید. معمولا این نرمافزارها اندیکاتورهای مختلفی در اختیار تریدرها قرار میدهند تا بتوانند بازار را تحلیل کنند و در وقت مناسب وارد معامله شده یا از آن خارج شوند.
نرمافزارهای معامله در بازار فارکس در اغلب موارد از طریق کارگزاری در اختیار تریدرها قرار میگیرد.
• اندیکاتورها
اندیکاتورهای تکنیکال، درحقیقت ابزارهایی هستند که از طریق نرمافزارهای معاملاتی در اختیار تریدرهای بازار فارکس قرار میگیرند. اندیکاتورها به واسطه بررسی روند قیمت در گذشته، قیمت آینده را پیشبینی میکنند.
تریدرها در معاملات بازار فارکس، میتوانند از اندیکاتورهای مختلف زیر استفاده کنند:
• مووینگ اوریج
• شاخص قدرت نسبی (RSI)
• مکدی (MACD)
• ایچیموکو (Ichimoku)
• فیبوناچی (Fibonacci)
• و…
هر یک از اندیکاتورهای فوق اطلاعات به خصوصی را در اختیار تریدر قرار میدهند و اینکه تریدر از کدام یک استفاده کند، به خودش بستگی خواهد داشت.
• ماشین حساب فارکس
ماشین حساب فارکس از ابزارهایی است که برای اجرایی کردن استراتژیهای بازار فارکس کاربرد دارد و برای محاسبه حجم معاملات، اهرم، مارجین و دیگر معیارهایی که در یک معامله دخیل هستند، کاربرد دارد. درحقیقت ماشین حساب فارکس، به نوعی یک ابزار کمکی به شمار میرود که با استفاده از آن، میتوان معاملات را در طی مدت زمان بسیار کوتاهی انجام داد.
بیشتر بدانید: بهترین ماشین حساب فارکس
• تقویم اقتصادی
تقویم اقتصادی (Forex Calendar) جزو ابزارهای مفید و کاربردی جهت استفاده توسط تریدرهای بازار فارکس به شمار میرود. در تقویم اقتصادی بازار فارکس، زمان دقیق برای وقوع رخدادها و رویدادهای مهم درج میشود.
به همین دلیل معاملهگران فرصتی را خواهند داشت تا ابتدا دادههای مورد نظرشان را بر اساس استراتژی که دنبال میکنند، در تقویم اقتصادی بررسی کنند و سپس بر اساس این اطلاعات، تصمیمات جدیدی را برای معاملات خود بگیرند.
• ژورنال معاملاتی
ژورنال معاملاتی، درحقیقت یادداشتی از معاملات یک تریدر میباشد که در بردارنده تمامی جزئیات از یک معامله و نتایج آن معاملات است. درحقیقت ژورنال معاملاتی خلاصهای از تجربه و فعالیتهای معاملاتی معاملهگر را گزارش میکند.
با استفاده از ژورنال معاملاتی میتوان دلایل موفقیت در هر معامله را بررسی نمود. همینطور با بررسی دادههای قبلی، سودآورترین استراتژیها را شناسایی کرد و همینطور تایمفریم معاملات را بررسی نمود.
• نرم افزار بک تست فارکس
یک ابزار بسیار کاربردی برای فعالیت در بازار فارکس، نرم افزار بک تست فارکس است. با استفاده از این نرم افزار، میتوان دادههای گذشته بازار را مورد سنجش قرار داد. به طوری که یک استراتژی معاملاتی را سنجید و سپس سودآوری آن را تست نمود.
تریدرها با استفاده از این تکنیک، میتواند استراتژی سودآور خود را از استراتژی که سودآور نیست، تشخیص دهند و سپس بهترین استراتژی را برای معاملات خود انتخاب کنند.
• نرم افزار دمو فارکس
اغلب نرمافزارهای ترید در بازار فارکس دارای نرمافزارهایی هستند که تریدر با استفاده از آنها میتواند استراتژی معاملاتی خود را ابتدا بدون فعالیت واقعی تست کند. بنابراین درصورتی که معاملهگران یک استراتژی معاملاتی را برای خود انتخاب کنند اما از سودآور بودن آن اطمینان نداشته باشند، ابتدا میتوانند آن را در حساب دمو آزمایش کنند. برای اینکه بتوانید از قابلیت دمو استفاده کنید می توانید با ثبت نام رایگان در حساب دموی فارکس از امکانات آن استفاده کنید.
ازدست ندهید: معرفی تمامی نمادها در فارکس
چگونه استراتژی معاملاتی مناسب در فارکس پیدا کنیم؟
اغلب تریدرهایی که در بازار فارکس حضور دارند و فعالیت میکنند، این سوال برایشان وجود دارد که چگونه یک استراتژی معاملاتی خود را در بازار فارکس پیدا کنند. انتخاب بهترین استراتژی معاملاتی وابسته به شرایط فعلی و خصوصیات اخلافی معاملهگران، به شیوه متفاوتی صورت میگیرد.
تعداد کمی از تریدرهای بازار فارکس، از همان ابتدای فعالیت، استراتژی که مناسب شخصیتشان است را برای خود آماده میکنند. بسیاری دیگر نیز برای اینکه بتوانند بهترین استراتژی معاملاتی را پیدا کنند، از حسابهای تستی و دمو بسیاری استفاده میکنند تا در نهایت موفق شوند.
قطعا اگر یک معاملهگر با آزمون و خطای بسیار و همینطور تست روشهای مختلف، موفق شود یک استراتژی مناسب در بازار فارکس را پیدا کند، در ادامه میتواند معاملات سودده بسیاری را نیز تجربه کند. نکتهای که باید در مورد استراتژی فارکس یادآور شویم، این است که ممکن است شما از طریق یک استراتژی، در یک مدت زمان کوتاه، معاملات موفق بسیاری را تجربه کنید.
اما پس از مدتی و با تغییر بازار مالی فارکس و شرایط حاکم بر آن، شاید نتوانید از طریق معامله در این بازار، سوددهی بالایی را به دست آورید. در چنین شرایطی برای اینکه با بازار مالی فارکس وفق داده شوید، نیاز است که شما نیز استراتژی معاملاتی خود را بر اساس شرایط جدید بازار فارکس تغییر دهید.
در صورتی که در بازار فارکس، کمتجربه هستید؛ برای آغاز توصیه میکنیم به سراغ استراتژیهای ساده بروید. اغلب تریدرهای موفق در بازار فارکس، یک استراتژی ساده را برای خود انتخاب میکنند. گاها استفاده از اندیکاتورهای بسیار و یا ابزارهای مختلف برای تحلیل تکنیکال، صرفا به دلیل نمایش اطلاعات بیش از اندازه، فقط منجر به سردرگمی افراد میگردد.
پیشنهاد مطالعه: نحوه معامله در بازار فارکس برای مبتدیان
پس با تکیه بر تجربیات خود، سعی کنید یک استراتژی سودآور را در بازار فارکس انتخاب کنید. استراتژی که کاملا به آن واقف هستید و میدانید در طولانی مدت چگونه باعث افزایش سودآوری شما خواهد شد.
روانشناسی معاملهگری در فارکس
روانشناسی معاملهگری (Trading Psychology) درحقیقت احساسات و وضعیت ذهنی تریدر را مطرح میکند و دارای تاثیر بسیار زیادی در موفقیت و یا عدم موفقیت معاملات است.
مدیریت احساسات و روانشناسی، بخش بزرگی از معامله میباشد که افراد باید نسبت به آنها مسلط باشند؛ در غیراینصورت امکان معاملات منظم وجود نخواهد داشت و احتمالا افراد به صورت مکرر مرتکب ضرر خواهند شد.
دستهای از معاملهگران که در بازار فارکس موفق هستند، میدانند چگونه باید احساسات خود را در طی معاملات مدیریت نمایند و یا از دخالت دادن احساسات خود در معاملات جلوگیری کنند. از جمله احساساتی که ممکن است یک معامله را تحت تاثیر قرار بدهد، میتوان به ترس، حرص و طمع، انتقام برای جبران ضرر، سرخوشی و… اشاره نمود.
یکی از مزیتهای استفاده از استراتژی فارکس، مدیریت احساسات به هنگام معامله است. به طوری که افراد برای انجام معاملات موفق در بازار فارکس، باید سعی کنند احساسات خودشان را در معاملات کنترل کنند.
سخن آخر
در این مقاله به موضوع استراتژی بازار فارکس پرداختیم. استراتژی بازار فاکس شامل مجموعهای از قوانین و مقررات است که مطابق با آن، میتوان نقاط ورود و خروج به معامله را شناسایی نمود.
برای فعالیت در بازار فارکس، استراتژیهای معاملاتی متعددی نیز وجود دارند که ما در مقاله فوق، سعی کردیم پیرامون بهترین آنها از جمله استراتژی ترید روزانه، استراتژی معامله در هنگام خبر، استراتژی اسکالپ، استراتژی پوزیشن تریدینگ و… توضیحاتی را برای شما ارائه دهیم.
البته لازم به ذکر است که استراتژیهای بازار فارکس محدود به مواردی که به آنها اشاره کردیم، نیست. به طوری که معامله با استفاده از استراتژی ترید براساس شکست، معامله در زمان اصلاح، استراتژی سوینگ تریدینگ و… نیز در بازار فارکس ممکن است.
هر معاملهگری در بازار فارکس باید استراتژی معاملاتی خود را بر اساس خصوصیات اخلاقی و شرایط فعلی که دارد، انتخاب کند. کسانی که صبر کمی برای معاملات دارند، بهتر است به سراغ استراتژیهای معاملاتی روزانه و یا اسکالپ بروند و کسانی که علاقهمند به معاملات بلندمدت هستند، بهتر است استراتژیهای معاملاتی بلندمدتتر را سوددهی آنها در طولانی مدت است، انتخاب کنند.
امیدواریم مطالعه این محتوا راهنمای مناسبی در زمینه استراتژی فارکس برای شما باشد. درصورتی که در این زمینه نیاز به دریافت راهنماییهای بیشتری دارید، حتما سوالات خود را در بخش دیدگاهها با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان پاسخگوی سوالات شما خواهند بود.
سوالات متداول
• چرا باید برای معامله در بازار فارکس، از استراتژی مشخصی پیروی نمود؟
در صورتی که تریدر بازار فارکس، برای فعالیت و معامله در این بازار، هیچ استراتژی را در نظر نگرفته باشد، نمیتواند موفق شود. به همین دلیل لازمه معاملات موفق در بازار فارکس، پیروی از یک استراتژی مناسب است.
• دقیقترین استراتژی فارکس کدام است؟
اینکه کدام استراتژی دارای دقت بسیار بالایی است، وابسته به نظر تریدرهای بازار فارکس متغیر میباشد. با این حال استراتژی روند به دلیل اینکه به بررسی دادهها به واسطه تحلیل تکنیکال میپردازد، دارای دقت بالایی نیز میباشد.
دلیل این موضوع این است که بر اساس این استراتژی، ورود به معامله تنها در جهت روندی است که از پیش تعیین شده است. به همین دلیل این استراتژی جزو دقیقترین و امنترین استراتژیها در بازار فارکس به شمار میرود.
• کدام استراتژی فارکس با سود 100 درصدی همراه است؟
هیچ استراتژی در بازار فارکس وجود ندارد که با سود 100 درصدی همراه باشد. با این حال در این بازار مالی راهکارها و استراتژیهای بسیاری وجود دارند که شانس موفقیت در معامله را افزایش میدهند.
• آیا استراتژی فارکس به تنهایی برای رسیدن به سود از طریق معامله در این بازار، کافی است؟
خیر، ضمن اینکه معاملهگران باید برای فعالیت در بازار فارکس، یک استراتژی معاملاتی مناسب را در نظر بگیرند، بسیار مهم است که با تکنیکهای مدیریت سرمایه، روانشناسی معاملات، کلیاتی از تحلیل تکنیکال و فاندامنتال و… نیز آشنا باشند تا در نهایت بتوانند استراتژی معاملاتی خود را اجرایی کنند.
• در استراتژی بازار فارکس، از چه مواردی استفاده میشود؟
برای اجرای استراتژیهای بازار فارکس، از نمادهای معاملاتی، تایم فریمها، اندیکاتورها، فایلهای بک تست استراتژی، نحوه مدیریت معامله، شرایط خروج از معامله و… استفاده میگردد.
• بهترین استراتژی فارکس کدام است؟
نمیتوان یک استراتژی را به صورت کلی به عنوان بهترین استراتژی معامله در بازار فارکس معرفی نمود. هر یک از استراتژیهای بازار فارکس بر اساس تجربه و شرایط معاملهگر میتوانند خوب یا بد باشند. بنابراین بسیار مهم است که هر تریدری در بازار فارکس استراتژی معاملاتی شخصی سازی خود را داشته باشد.