خیلی از افراد ممکن است از تفاوت ارز دیجیتال (کریپتو) و فارکس آگاهی زیادی نداشته باشند. در این مقاله به این مسئله که تریدر فارکس کیست میپردازیم.
تریدر فارکس چیست ؟ بازار فارکس (Forex) یک بازار 24 ساعته است که به دلیل نقدینگی بالا و پویایی همیشگی، جزو بهترین بازارهای مالی در جهان به شمار میرود که در آن ارزهای مختلف با یکدیگر معامله میشوند. معاملهگری در بازار فارکس، یک فرصت مناسب را برای کسانی که علاقهمند به خرید و فروش ارز و کسب درآمد از طریق معامله جفت ارزها با یکدیگر هستند، فراهم میکند.
کسانی که در بازار مالی فارکس، سرمایهگذاری میکنند و با رصد بازار فارکس، بهترین موقعیتهای معاملاتی را شناسایی میکنند و در آن نقاط معامله میکنند، تریدرهای بازار فارکس هستند. برای اینکه افراد به تریدرهای حرفهای تبدیل شوند، باید دارای مهارتهای خاصی نیز باشند.
سوالی که برای بسیاری از افراد علاقهمند به فعالیت در بازار مالی همچون فارکس وجود دارد، این است که چگونه میتوان تریدر فارکس شد، درآمد تریدرهای بازار فارکس چقدر است؟ برای اینکه افراد به تریدرهای موفقی در بازار فارکس تبدیل شوند، به چه مهارتهایی نیاز دارند؟ نحوه یادگیری ترید در بازار فارکس چگونه است؟ برای آشنایی با پاسخ سوالاتی که مطرح کردیم، در ادامه با ما همراه شوید.
معرفی صفر تا صد شغل تریدر فارکس
شغل تریدر فارکس چیست؟ برای آشنایی با شغل تریدر فارکس، در ابتدا بهتر است ابتدا با بازار فارکس آشنا شویم و به سوال فارکس چیست پاسخ دهیم؛ چراکه تریدرهای بازار فارکس، دستهای از افراد میباشند که در بازار فارکس فعالیت دارند و از طریق معامله در این بازار مالی، به درآمد میرسند.
بازار فارکس، بازاری است که در آن ارزهای مختلف با یکدیگر مبادله میشوند؛ این بازار مالی دارای بیش از یک قرن قدمت است . با بررسی تاریخچه فارکس، میتوان به این موضوع پی برد که این بازار بر اساس نیازهایی که در صنایع و اقتصادهای جهانی وجود دارد، با هدف تبادل ارزها با یکدیگر ایجاد گردیده است.
در طی سالیان خیلی دور، از طلا، نقره و مس به عنوان واسطه تجارت در میان کشورهای مختلف استفاده میشد که دارای ارزش نسبتا ثابتی نیز بودند. این درحالی است که ارز یک کشور، صرفا یک تکه کاغذ و یا یک عدد در حساب بانکی میباشد که ارزش آن نیز به صورت روزانه دچار تغییر میشود.
فرآیند معامله در بازار فارکس، به این صورت است که افراد از نوسان قیمت ارزهای مختلف، میتوانند به سوددهی برسند. به طور کلی قیمت ارزهای مختلف در سراسر دنیا، دائما در حال تغییر میباشند، این تغییرات میتوانند کم و یا زیاد و یا حتی صعودی و یا نزولی باشند. به طور کلی در صورتی که یک فرد به روند تغییرات قیمت ارزهای مختلف آگاه باشد، قادر است معاملات مختلفی را نیز انجام دهد و از طریق نوسان قیمت یک ارز و اختلاف قیمتی که بین ارزهای مختلف وجود دارد، به سوددهی برسد.
تریدر فارکس چیست؟
با این توضیحات، در پاسخ به سوال تریدر فارکس کیست؟ باید بگوییم تریدر و یا معاملهگر فارکس، فردی است که از مهارت خرید و فروش ارزها و تبدیل آنها به یکدیگر برخوردار است. به طوری که او میداند چه زمانی اقدام به مبادله ارزهای مختلف با یکدیگر نماید تا از طریق معاملهای که انجام میدهد، به سوددهی برسد.
ورود به شغل تریدر فارکس بدون داشتن اطلاعات و دانش کافی از نحوه فعالیت در بازار فارکس، نه تنها با سوددهی بالایی همراه نیست؛ حتی میتواند زمینهساز ضرر و از دست رفتن تمامی سرمایه اولیه فرد نیز باشد. برای اینکه افراد به عنوان یک تریدر فارکس در این بازار مالی گسترده در جهان فعالیت داشته باشند و از طریق معاملاتی که در بازار فارکس انجام میشود، به سوددهی برسند؛ باید در بهترین دورههای آموزش فارکس شرکت کنند.
تریدر موفق فارکس کیست؟
به هر کسی که در بازار مالی و بزرگ فارکس، خرید و فروش میکند، تریدر فارکس گفته میشود. بنابراین تریدر کسی است که ارزهای مختلف را با یکدیگر مبادله میکند و از طریق معاملات خرید و فروشی که انجام میدهد، یا سود میکند و یا متحمل ضرر میشود.
تمامی افرادی که وارد فارکس میشوند، به موفقیت نمیرسند. دستهای از افراد به عنوان تریدرهای موفق در بازار فارکس شناخته میشوند که اقدام به تحلیل روند نرخ ارز، عوامل سیاسی و اقتصادی، روانشناسی بازار و … مینمایند و سپس بر اساس نتایجی که از تحلیلهای خود به دست میآورند، بهترین نقاط ورود و خروج به معامله را شناسایی میکنند.
تریدرهای موفق برای دستیابی به بهترین نقاط ورود و خروج از معامله، از نرم افزارهای مختلفی استفاده میکنند و دادهها، نمودارها و ابزارهای بسیاری را بررسی میکنند. اصلیترین راز کسب درآمد تریدر، شناخت موقعیتهای خرید و فروش میباشد. به این معنی که معاملهگرانی که در این بازار فعالیت دارند، بدانند چه زمانی باید ارزهای خود را بفروشند و چه زمانی اقدام به خرید ارزهای دیگر نمایند. بنابراین برای تبدیل شدن به یک تریدر موفق در بازار فارکس، افراد باید برخی مهارتها را نیز داشته باشند.
کسب مهارتهای لازم برای ترید در بازار فارکس، به آسانی به دست نمیآید و نیازمند شرکت در دورههای آموزش معتبر که توسط اساتید مجرب و باسابقه در فارکس برگزار میشوند؛ است. ضمن اینکه افراد باید سعی کنند در این بازار مالی حضور داشته باشند و آموختههای خود را در این بازار پیاده سازی کنند و تجربه به دست آورند. بنابراین اگر علاقهمند هستید به عنوان یک تریدر موفق در فارکس فعالیت داشته باشید، در قدم اول باید سعی کنید در بهترین دوره آموزش فارکس شرکت کنید.
آشنا شوید: کنترل احساسات در معامله فارکس
مزایا و ریسکهای فعالیت به عنوان تریدر در بازار فارکس
شرکت در دورههای آموزش فارکس و یادگیری نحوه معامله در این بازار مالی، دارای مزیتها و معایب خاص خود است. درادامه پیرامون برخی مزیتها و معایب ترید در بازار فارکس، توضیحاتی را آوردهایم.
از مزیتها و فرصتهایی که سرمایهگذاری در بازار مالی فارکس، در اختیار افراد قرار میدهد، مواردی است که در ادامه بررسی کردهایم.
امکان رسیدن به سودهای بالا
از مهمترین مزیتهای فعالیت در بازار فارکس، برخورداری از پتانسیل بالای سوددهی است. تریدری که با نحوه معامله در بازار فارکس، آشنایی داشته باشد؛ حتی با استفاده از سرمایه کم نیز میتواند کم کم سود حاصل از معاملاتی که در این بازار مالی گسترده انجام میدهد را افزایش دهد. تریدرهای موفق در بازار فارکس، از قدرت تحلیلی بالایی برخوردار هستند و زمان زیادی را برای تحلیل بازار و شناسایی نقاط با سوددهی بالا، اختصاص میدهند.
یک شغل تمام وقت با درآمد مناسب
یکی دیگر از مزیتهای انتخاب شغل تریدر فارکس، این است که شما با فعالیت به عنوان یک تریدر، میتوانید درآمد بالایی را تجربه کنید. از سویی دیگر درآمد این شغل، به دلار است و این یعنی میتوانید در کشوری همچون ایران که ارزش ریال دائما در حال سقوط است، از تورم جلوتر باشید.
البته فعالیت به عنوان یک تریدر در بازار فارکس، با ریسکها و معایبی نیز همراه است؛ به طوری که اگر افراد از مدیریت سرمایه غافل شوند و نتوانند ریسکهایی که در این بازار مالی وجود دارد را به خوبی مدیریت کنند، قطعا با ضرر و زیانهای بسیاری مواجه میشوند.
در نظر داشته باشید که از میان تمامی افرادی که به عنوان تریدر وارد بازار فارکس میشوند، فقط 20 درصد از افراد موفق میشوند و در این شغل میمانند. بنابراین اینطور نیز نیست که با فراهم کردن یک سرمایه مناسب و کافی و ورود به بازار فارکس، بتوانید سریعا به درآمد بالای دلاری دست پیدا کنید. مسیر تبدیل شدن به تریدر حرفهای و موفق، بسیار پرچالش و سخت است و زمانی که افراد از دانش و تجربه کافی برخوردار باشند، محقق میگردد.
در فارکس چه چیزی خریدوفروش میشود؟
یکی از سوالاتی که برای بسیاری از علاقهمندان به شغل تریدری وجود دارد، این است که در بازار فارکس چه چیزهایی معامله میشوند. فارکس یک بورس معاملات بینالمللی است. معامله در این بازار، محدود به خرید و فروش جفت ارزها نیست. تریدرهای بازار فارکس، میتوانند انواع نمادهای معاملاتی شامل موارد زیر را معامله کنند:
- فلزات گرانبها
- انرژی (نفت و گاز)
- اوراق قرضه
- کالاهای خوراکی (گندم، شکر و …)
- سهام شرکتها
- رمزارزها
- و …
افراد با تحلیل بازار، میتوانند متوجه شوند که در هر شرایطی باید کدام نماد معاملاتی را خریداری کنند و یا کدام نماد معاملاتی را به فروش برسانند.
چگونه تریدر فارکس شویم؟
اگر علاقهمند هستید به عنوان تریدر در بازار فارکس، مشغول به فعالیت شوید، باید حتما دانش کافی در این زمینه را نیز داشته باشید. اگر بدون دانش وارد بازار فارکس شوید و معاملات خود را در این بازار مالی بزرگ آغاز کنید، محکوم به شکست خواهید بود و کل سرمایه خود را از دست میدهید.
بنابراین اگر تصمیم دارید، تریدر بازار فارکس شوید، باید در ابتدا در بهترین دوره آموزش فارکس شرکت کنید. پس از آشنایی با مفاهیم اصلی در بازار فارکس، میتوانید فعالیت خود را در حساب دمو فارکس آغاز کنید. شاید این سوال برای شما ایجاد شود که حساب دمو چیست؟ در حساب دمو فارکس که در بروکرهای مختلف وجود دارد، میتوان بدون سرمایه گذاری معامله کرد و با نحوه معامله در بازار فارکس آشنا شد. پس از کسب تجربه کافی جهت معامله در بازار فارکس نیز میتوان کم کم معاملات را در این بازار مالی آغاز نمود.
برخی از افراد که دارای زمان کافی برای تحلیل بازار فارکس و شناسایی موقعیتهای سودده در این بازار نیستند و همینطور دانش کافی برای معامله در این بازار مالی را ندارند، از سیگنال فارکس برای انجام معاملات خود استفاده میکنند. البته به شرطی که منبع ارائه دهنده سیگنال فارکس معتبر باشد.
تفاوت ترید فارکس با سرمایهگذاری در آن چیست؟
ترید کردن یک فعالیت مالی میباشد که در آن، تریدرهای بازار فارکس از روشهای مختلفی استفاده میکنند تا نمادهای معاملاتی که در بازار فارکس وجود دارند را خرید و فروش کنند.
ترید کردن در بازار فارکس با سرمایه گذاری در بازار فارکس، از نظر هدف و مدت زمان متفاوت میباشد. ترید به این معنی است که معاملهگر به صورت پیوسته بازار فارکس را بررسی و تحلیل کند و سپس چارتهای قیمتی را تحلیل کند. این درحالی است که سرمایهگذاری به این معنی میباشد که سرمایهگذار، نمادهای معاملاتی را برای یک بازه زمانی طولانی نگهداری کند.
ترید در بازار فارکس، در طی چندین ثانیه و یا چندین دقیقه به هدف میرسد؛ این در حالی است که فردی که اقدام به سرمایه گذاری میکند، باید مدتها صبر کند تا سرمایهگذاری که انجام میدهد به نتیجه برسد. در ترید و معاملهگری در بازار فارکس، افراد چندین سود کوچک را در طی معاملات متعددی که انجام میدهند، به دست میآورند؛ درحالی که در سرمایهگذاری، افراد به یکباره به سود زیادی دست مییابند.
آموزش شغل فارکس
پس از آشنایی با اینکه تریدر فارکس چیست؟ حال در این قسمت میخواهیم به این موضوع اشاره کنیم که برای آموزش شغل فارکس، چه اقداماتی نیاز است. برای ورود به شغل تریدر فارکس، به برخی مهارتها و پیش نیازهایی نیز نیاز میباشد که در ادامه به آنها اشاره کردهایم.
یادگیری مفاهیم اصلی بازار فارکس
قدم اول برای اینکه تبدیل به تریدر موفق در بازار فارکس شوید، این است که ابتدا مفاهیم اصلی در بازار فارکس را بیاموزید. به این معنی که اگر میخواهید یک تریدر فارکس موفق شوید، مهم است که با مبانی این بازار و اصطلاحات تخصصی که در آن وجود دارند، آشنا گردید.
برای فعالیت در بازار فارکس به عنوان یک تریدر موفق، افراد باید با مفاهیم اصلی در این بازار، شامل موارد زیر آشنا شوند:
- جفت ارز (Currency Pairs)( برای اطلاع از جزئیات “ معرفی جفت ارزها” کلیک کنید.)
- نقطه (Point)
- اسپرد (Spread)(برای اطلاع از اینکه “ اسپرد در فارکس چیست ” کلیک کنید.)
- لوریج یا اهرم (Leverage)
- مارجین (Margin)
- سود و زیان در معاملات فارکس
- سواپ یا سود شبانه
- بروکرهای فارکس
- نحوه معامله در بازار فارکس
- تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال
- نحوه استفاده از ربات معاملهگر در بازار فارکس
- و …
یادگیری تمامی این مفاهیم برای داشتن معاملات موفق و همراه با سوددهی در بازار فارکس، از اهمیت بالایی برخوردار هستند. بدون برخورداری از دانش کافی از بازار فارکس، نمیتوان انتظار داشت که معاملات موفقی در این بازار صورت بگیرد.
انتخاب بهترین بروکر یا کارگزاری
در قدم بعدی، افراد پس از اینکه دورههای آموزش معامله در بازار فارکس را پشت سر گذاشتند، باید یک بروکر و یا کارگزاری معتبر را انتخاب کنند. شاید این سوال برای شما ایجاد شود که بروکر چیست؟ در پاسخ باید بگوییم که بروکر فارکس یک واسطه اصلی برای خرید و فروش ارزها در بازار فارکس است. درحقیقت بروکرها شرایطی را فراهم میکنند که افراد بتوانند هر نماد معاملاتی که مد نظر دارند را به راحتی خرید و فروش کنند.
بروکرها در ازای واسطهگری که انجام میدهند، از تریدر فارکس کمیسیون دریافت میکنند. در سراسر دنیا، بروکرهای متعددی فعالیت دارند که مهم است که تریدرهای بازار فارکس، این بروکرها را بشناسند و بهترین آنها را برای معامله انتخاب کنند. بروکرهای مختلف، توسط رگولاتوریهای مختلف کنترل میشوند و مجوز فعالیت خود را از آنها دریافت میکنند. بروکری که دارای رگولاتوری بهتری و معتبرتری باشد، قطعا برای انجام معامله در بازار فارکس، انتخاب بهتری نیز هست. بنابراین افراد باید در انتخاب بهترین بروکر فارکس، به رگولاتوری و اعتبار آن نیز دقت کنند.
انتخاب پلتفرم معاملاتی
پس از انتخاب یک بروکر معتبر در بازار فارکس، پلتفرم معاملاتی نیز باید به درستی انتخاب گردد. افراد باید با پلتفرمهای معاملاتی شامل متاتریدر 4 و متاتریدر 5 آشنایی داشته باشند و بتوانند از آنها استفاده کنند. در حقیقت تریدرهای بازار فارکس، باید قادر به استفاده از ابزارها و نمودارهای تحلیلی که در یک پلتفرم معاملاتی وجود دارد، باشند.
این پلتفرمهای معاملاتی در حقیقت یک نرم افزارهایی هستند که این امکان را به افراد میدهند که بازار فارکس به صورت زنده دنبال شود و معاملات را با استراتژیهای مختلف انجام دهند. افراد برای تجربه معاملات موفق، باید سعی کنند با استفاده از انواع کتابهای آموزشی و شرکت در دورههای مختلف، با نحوه کار کردن با این پلتفرمها آشنا شوند.
مطالعه کنید: مسابقه فارکس چیست؟
چه مهارتهایی برای شغل فارکس نیاز است؟
برای معامله در بازار فارکس، قطعا به برخی مهارتها نیاز است. در ادامه به مهمترین مهارتهایی که برای شغل فارکس نیاز است، اشاره کردهایم.
مهارت تحلیل تکنیکال (Technical)
تحلیل تکنیکال یکی از روشهای معامله در بازار فارکس است که در این روش، معاملهگران ابتدا تغییرات قیمتها در گذشته را مورد بررسی قرار میدهند؛ سپس از برخی فرمولهای ریاضی استفاده میکنند و با اعمال آنها بر روی نمودارهایی که دارند، روند قیمت را در آینده پیش بینی میکنند.
در شغل تریدر فارکس، از ابزارهای مختلفی برای تحلیل تکنیکال استفاده میشود که در ادامه به برخی از آنها اشاره کردهایم:
- خط روند
- فیبوناچی
- اندیکاتورها
- الگوهای قیمتی
- الگوهای شمعی
- و …
تریدرهای بازار فارکس از این ابزارها استفاده میکنند تا قیمت را با بالاترین دقت پیش بینی کنند و سپس بر اساس اطلاعاتی که به دست میآورند، اقدام به خرید و فروش در این بازار مالی گسترده میکنند.
بسیار مهم است معاملهگران برای ورود و خروج از معاملات نیز، حد سود و حد ضرر را مشخص کنند. با استفاده از تحلیل تکنیکال، تشخیص حد سود و حد ضرر، به راحتی ممکن است.
مهارت تحلیل بنیادی (Fundamental)
موفقیت در بازار فارکس، صرفا با تحلیل تکنیکال حاصل نمیشود؛ بسیار مهم است که افراد در زمینه تحلیل بنیادی نیز دانش و تجربه بالایی داشته باشند. تحلیل بنیادی درحقیقت مطالعه عوامل اقتصادی، سیاسی و اجتماعی که در تعیین نرخ ارز، تاثیرگذار هستند، میباشد. فردی که از تحلیل بنیایدی استفاده میکند، قادر است تمامی عواملی که میتواند در بازار فارکس تاثیر بگذارند را شناسایی نماید.
از برخی موارد حائز اهمیت در تحلیل بنیادی که تریدر فارکس باید به آنها واقف باشد، موارد زیر هستند:
- شاخصهای اقتصادی
- گزارشهای مالی
- سیاستهای مالیاتی و نظام پولی
- رویدادهای سیاسی و جغرافیایی
- روند جهانی سازی
- و …
تمامی عوامل که در قسمت فوق به آنها اشاره نمودیم، به صورت مستقیم و یا غیرمستقیم در میزان عرضه و تقاضا برای یک ارز، تاثیرگذار میباشند. بنابراین کسانی که مایل هستند به عنوان تریدر در بازار فارکس، فعالیت داشته باشند، باید به تحلیل بنیادی که تحت عنوان تحلیل فاندامنتال نیز شناخته میشود، مسلط باشند.
نحوه مدیریت ریسک
اطلاع از اصول مدیریت سرمایه، برای حفظ سرمایه در بازارهای مالی، از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. کسانی که در بازار فارکس تازهکار هستند، ممکن است در همان ابتدای ورود به بازار فارکس و فعالیت به عنوان یک معاملهگر، به دلیل عدم اطلاع از نحوه مدیریت ریسک، تمامی سرمایه خود را از دست بدهند. بنابراین هر معاملهگری در بازار فارکس، باید از یک روش مناسب برای مدیریت سرمایه استفاده کند و صرفا بر روی قسمتی از سرمایه خود در هر معامله ریسک نماید.
یکی از بهترین ابزارهایی که برای مدیریت سرمایه مورد استفاده قرار میگیرد، محاسبه نسبت ریسک به سود سرمایه است. درحقیقت افراد با محاسبه نسبت سود به ضرر در هر معامله، میتوانند برای شرکت در هر معامله، تصمیمگیری بهتری را داشته باشند.
انتخاب استراتژی معاملاتی
برای اینکه افراد یک تریدر فارکس موفق شوند، باید استراتژی معاملاتی خوبی نیز داشته باشند. به طوری که باید ابتدا بازار را به دقت و به درستی تحلیل کنند و سپس ریسک و بازدهی مورد نظر خود را مشخص نمایند. تعیین و انتخاب نقاط ورود و خروج به معامله، باید به دقت صورت بگیرد. همینطور افراد باید سعی کنند از ابزارهای مناسبی نیز برای مدیریت سرمایه و حفظ سود در این بازار استفاده کنند.
قوانین و دستورالعملهای استراتژی معاملاتی در بازار فارکس باید پس از تعیین شدن، به صورت دقیق توسط معاملهگر رعایت شوند. تریدر خوب در بازار فارکس، شخصی است که با استراتژی، صبر و تعهد برای دستیابی به اهداف خود، تلاش میکند.
چگونه در بازار فارکس، یک تریدر حرفهای شویم؟
قصد دارید در بازار فارکس، به عنوان یک معاملهگر و تریدر موفق، فعالیت کنید؟ بنابراین بهتر است به آنچه که برای تریدر شدن نیاز است، توجه داشته باشید. در ادامه به مهمترین نکاتی که برای تبدیل شدن به تریدر حرفهای نیاز است، اشاره کردهایم.
داشتن ذهن تحلیلگر
برای فعالیت در بازار فارکس، به یک ذهن تحلیلگر نیاز است. فردی که دارای ذهن تحلیلگر، باشد، میتواند خیلی راحت نمودارها و الگوها را در بازار فارکس، تحلیل و بررسی کند.
ثبت سوابق معاملاتی
با ثبت کردن تمامی فعالیتهای کوچک و بزرگ در بازار فارکس، میتوان یک نمای کلی از معاملات را داشت. به طوری که با ثبت معاملات، حتی میتوان نقاط ضعف و یا قوت خود را نیز در این بازار مالی شناسایی نمود. افرادی که معاملات خود را ثبت میکنند، میتوانند رفتار بازار را با دقت بیشتری نیز تحلیل نمایند و قطعا به سود بیشتری نیز برسند.
رعایت نظم در کار
یکی از اصلیترین ملاکهای موفقیت به عنوان تریدر فارکس، داشتن انضباط در بازار فارکس است. مرز میان یک تریدر موفق و یک تریدر همیشه بازنده، نظم است. تریدرهای موفق کسانی هستند که همواره از یک استراتژی خوب در بازار فارکس استفاده میکنند و برای معاملات خود، یک نظم خاصی را رعایت میکنند.
ثابت قدم بودن
اگر یک تریدر، استراتژی خوبی را برای معامله در بازار فارکس انتخاب کند، به طوری که در شرایط سخت در بازار، خود را نبازد و بتواند به استرس های خود غلبه کند، قطعا موفق میشود. یک معاملهگر موفق میتواند خیلی راحت احساسات خود را مدیریت کند.
احساسات به عنوان یک بخش جدایی ناپذیر در معامله شناخته میشود که میتواند تاثیر به سزایی در تصمیمگیری و نتیجه معامله داشته باشد. در مقاله کنترل احساسات در هنگام معامله، ابتدا به بررسی تأثیر احساسات بر تصمیمات معاملاتی پرداخته شد و نشان داده شد که عدم کنترل احساسات میتواند به تصمیمات نادرست و زیانبار در معاملات منجر شود.
رعایت اصول اولیه برای معامله در بازار فارکس
در کنار تمامی مواردی که برای موفقیت در بازار فارکس، به آنها اشاره کردیم، بسیار مهم است یک تریدر به تمامی دانش تخصصی فارکس و اصطلاحاتی که در این بازار مالی نیاز است نیز تسلط داشته باشد.
کلیک کنید: واریز و برداشت پول در فارکس
آیا تریدر فارکس، شغل خوبی است؟
یکی از سوالاتی که برای برخی از افراد وجود دارد، این است که آیا شغل تریدری در بازار فارکس، شغل خوبی می باشد یا خیر. آیا این شغل ارزش این را دارد که وقت و سرمایه زیادی برای آن صرف شود؟
در ادامه قصد داریم به مزیتها و معایب انتخاب تریدری به عنوان شغل، بپردازیم. با بررسی این مزیتها و معایب، میتوان به این نتیجه رسید که آیا تریدری در بازار فارکس، انتخاب مناسب برای هر فرد میباشد یا خیر.
مزایای شغل فارکس
از مزیتهای انتخاب شغل فارکس، مواردی است که در ادامه به آنها اشاره کردهایم.
- ساده بودن
برای فعالیت در بازار فارکس به عنوان تریدر، نیاز به تهیه تجهیزات خاصی نمیباشد. به طوری که افراد صرفا با دسترسی به یک لپ تاپ و یک حساب معاملاتی، میتوانند در این بازار مالی فعالیت کنند.
- نیاز نداشتن به سابقه کاری
برای فعالیت در بازار فارکس، نیازی به سابقه کاری ندارید. به طوری که میتوانید در این شغل مستقل عمل کنید و کارفرمای خودتان باشید.
- عدم محدودیت مکان و زمان
در هر زمان و هر مکانی، میتوان در بازار فارکس فعالیت داشت. در هر کجا و فقط با اتصال به اینترنت، میتوان در این بستر فعالیت نمود.
- امکان کسب درآمد زیاد
سقف مشخصی برای کسب درآمد از طریق بازار فارکس تعریف نشده است؛ هر چه افراد دانش بیشتری برای فعالیت در این بازار مالی به دست آورند و تجربه بیشتری را داشته باشند و همینطور زمان بیشتری را برای تحلیل این بازار مالی اختصاص دهند، میتوانند به درآمد بیشتری نیز برسند.
معایب شغل فارکس
فعالیت در بازار فارکس، دارای معایبی نیز میباشد که در ادامه به برخی از آنها اشاره کردهایم.
- نداشتن امنیت شغلی
فعالیت در بازار فارکس، با امنیت شغلی برای تریدر فارکس همراه نیست. به طوری که در این بازار مالی، شخصی و یا نهادی، مشکلات و آسیبهایی که معاملهگران در اثر فعالیت در بازار فارکس میبینند را پیگیری نمیکند.
- نداشتن درآمد مشخص
در فارکس هیچ تضمینی بر یک درآمد مشخص نیست؛ ممکن است شما در هر ماه یک مقدار سود به دست آورید، اما در ماه بعدی، به همان میزان ضرر ببینید.
- استرس زیاد
برای شرکت در یک معامله، شاید نیاز باشد افراد ساعات زیادی را به رصد نمودارها اختصاص دهند. همین موضوع با استرس زیادی برای معاملهگران نیز همراه است.
سرمایه اولیه برای ورود به فارکس چقدر است؟
بسیاری از افراد به فعالیت در بازار مالی فارکس علاقه دارند، اما تصور میکنند که سرمایه کافی برای فعالیت در این بازار مالی را ندارند. بروکرهای مختلف، دارای حسابهای معاملاتی مختلفی هستند که برای فعالیت به عنوان تریدر در هر یک از حسابهای معاملاتی، افراد باید سرمایههای مختلفی را نیز اختصاص دهند.
با این حال حداقل میزان سرمایهای که برای رسیدن به یک سود قابل ملاحظه در بازار فارکس نیاز است، حداقل 100 دلار میباشد. این میزان حداقل سپردهای است که اغلب بروکرها برای ورود به بازار فارکس در نظر دارند. لازم به ذکر است که با مبالغ کمتری از صد دلار نیز میتوانید در بازار فارکس فعالیت کنید؛ اما قطعا به سود کمتری نیز میرسید.
برخی از افراد به ترید در بازار فارکس علاقه دارند و از دانش کافی در این بازار مالی برخوردار هستند، اما دارای سرمایه کافی برای ورود به بازار فارکس و رسیدن به سود بالا نیستند؛ این دسته از افراد، میتوانند در شرکتهایی که تریدر استخدام میکنند، فعالیت کنند. در این شرایط، سرمایه کافی در اختیار تریدر قرار میگیرد تا در بازار فارکس ترید کند. به طوری که بخشی از سود ترید به معاملهگر اختصاص داده میشود.
درآمد تریدر فارکس چقدر است؟
درآمد فارکس چقدر است؟ درآمد شغل ترید در بازار فارکس ، به عوامل مختلفی بستگی دارد. در ادامه به این عوامل اشاره کردهایم:
- سطح تجربه
- ریسکپذیری
- سرمایهگذاری
- استراتژی تجاری تریدر فارکس
- و …
به همین دلیل ترید در بازار فارکس، دارای درآمد متغیری است. به این معنی که تریدر فارکس وابسته به شرایطی که در بازار وجود دارد و معاملاتی که انجام میدهد، به سودهای متفاوتی نیز در طی هفتهها و ماهها میرسد. هر فردی بر اساس میزان سرمایه و مهارتی که در فعالیت در بازار فارکس دارد، به درآمد متفاوتی از این بازار نیز می رسد.
از دست ندهید: خرید سهام در فارکس چگونه است؟
سخن آخر
بازار فارکس، یک بازار بر پایه شانس و احتمال نیست و معامله در این بازار، دارای اصول و قواعد خاص خود میباشد. به طوری که هر چه افراد به مفاهیم این بازار تسلط بیشتری داشته باشند و تجربه بالایی از فعالیت در این بازار مالی به دست آورند، میتوانند به موفقیتهای بیشتری نیز برسند.
امیدواریم با مطالعه این محتوا بتوانید با پاسخ سوال تریدر فارکس چیست؟ آشنا شوید. در صورتی که در این زمینه سوالات بیشتری دارید، حتما در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. کارشناسان مجموعه پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهند بود. در مقاله بهترین ابزارهایی که در ترید فارکس به شما کمک میکنند میتوانید با ابزارهای تریدفارکس نیز آشنا شوید.
سوالات متداول
- تریدر فارکس چیست؟
تریدر، فردی است که در بازار مالی فارکس، اقدام به معامله جفت ارزها میکند.
- درآمد تریدرهای بازار فارکس چقدر است؟
تریدرهای بازار فارکس، مطابق با میزان سرمایه خود، زمانی که برای تحلیل بازار فارکس اختصاص میدهند، تجربه و دانشی که از بازار فارکس دارند، درآمدهای متغیری نیز در این بازار دارند.
- چگونه میتوان به عنوان یک تریدر در بازار فارکس فعالیت کرد؟
برای اینکه افراد به عنوان یک تریدر در بازار فارکس فعالیت داشته باشند، باید ابتدا دورههای آموزش فارکس را پشت سر بگذارند و به صورت تخصصی با این بازار مالی آشنا گردند.