12 سال سابقه
اوربکس

صفر تا صد استراتژی مارتینگل فارکس + ۱۰ نکته طلایی

استراتژی مارتینگل چیست

استراتژی مارتینگل، یک نوع استراتژی معاملاتی است که با استفاده از آن، می توان در بازار فارکس فعالیت کرد و به درآمد رسید. اغلب معامله‌گرانی که در بازار فارکس فعالیت دارند، به دنبال یک استراتژی معاملاتی برای افزایش سود و کاهش ریسک در معاملات هستند.

استراتژی مارتینگل در تئوری، همواره یک استراتژی سودآور بوده است و به همین دلیل نیز بسیاری از معامله‌گران به این استراتژی علاقه‌مند هستند. برخلاف استراتژی‌های اسکالپ و یا پرایس اکشن، معامله‌گران کمی با استراتژی مارتینگل آشنایی دارند.

به همین دلیل این مقاله را به بررسی این استراتژی اختصاص داده‌ایم. برای آشنایی با جزئیات تکمیلی در مورد این استراتژی، در ادامه ما را همراهی کنید.

استراتژی مارتینگل چیست؟

استراتژی مارتینگل (Martingale) یک نوع خاص از معامله‌گری در بازار فارکس است که مطابق با این استراتژی، معامله‌گران باید پس از هر معامله‌ ناموفق، حجم معاملات بعدی خود را دو برابر نمایند.

به طور کلی مارتینگل یک نوع استراتژی معاملاتی در بازارهای مالی است که بر اساس نظریه احتمال طراحی شده است. مطابق با این استراتژی، معامله‌گران در صورتی که معامله ناموفق داشته باشند، باید حجم معامله بعدی خود را دو برابر کنند.

دلیل این موضوع این است که اگر در نهایت یکی از معاملات معامله‌گر موفق شود و منتهی به سود گردد، در نهایت تمامی ضررهایی که معامله‌گر در معاملات قبلی تجربه کرده است، جبران خواهد شد.

در مورد تاریخچه استراتژی مارتینگل باید بگوییم این استراتژی برای اولین بار توسط یک ریاضیدان فرانسوی به نام “پل پیر لوی (Paul Pierre Levy)” مطرح گردید و در قرن هجدهم به شهرت رسید. البته در آن زمان، این روش در قمارخانه‌های قدیمی مورد استفاده قرار می‌گرفت و امروزه به بازارهای مالی از جمله فارکس راه پیدا کرده است.

مثالی برای درک بهتر استراتژی مارتینگل

برای درک بهتر استراتژی مارتینگل، به سراغ بازی شیر یا خط میرویم. در این بازی، احتمال برنده شدن، 50 درصد است.

در بررسی اول این بازی، به صورت عادی بازی می‌کنیم. به طوری که برای پرتاپ هر سکه، ده دلار را در نظر می‌گیریم. با توجه به اینکه احتمال شیر و یا خط آمدن، 50 درصد است، تمامی گزینه‌ها را شیر انتخاب می‌کنیم تا حتی بر روی کاغذ هم که شده، نصف شرط بندی را برنده باشیم.

در صورتی که سکه پرتاپ شده بر روی سمت انتخاب شده قرار بگیرد، در نهایت به ده دلار سود خواهیم رسید و درصورتی که در خلاف جهت باشد، ده دلار ضرر خواهد بود. در صورتی که این بازی پنج بار انجام شود و ما در چهار بازی اول شکست بخوریم و فقط در بازی آخر ببریم، درنهایت چهل دلار ضرر خواهیم کرد و ده دلار سود می‌کنیم. اینگونه برآیند بازی، برابر با 30 دلار ضرر خواهد بود.

حال به جای عادی بازی کردن، قصد داریم در این بازی شیر یا خط ساده، از استراتژی مارتینگل استفاده کنیم. البته در شرایط مساوی با بازی قبل. به طوری که قصد داریم نتیجه این بازی را با چهار شکست و یک برد اما با استفاده از استراتژی مارتینگل بررسی کنیم.

در این استراتژی باید پس از هر شکست، حجم معامله را دو برابر کنیم. در بازی اول ده دلار کنار می‌گذاریم، اما شکست می‌خوریم. به همین دلیل ده دلار می‌بازیم. در بازی دوم باید با دو برابر کردن حجم معامله، یعنی بیست دلار کنار بگذاریم.

پس از شکست در مسابقه دوم باید با چهل دلار در مسابقه سوم و پس از شکست در مسابقه سوم نیز با هشتاد دلار وارد مسابقه چهارم شویم. در نهایت اگر مسابقه آخر را ببریم، هشتاد دلار خواهیم برد که ده دلار از ضرری که کرده‌ایم، بیشتر است. بنابراین با این استراتژی، نه تنها می‌توان ضررهای قبلی را جبران کرد، بلکه می‌توان به سوددهی نیز رسید.

بنابراین با توجه به مثالی که برای شما عزیزان آورده‌ایم، اینطور می‌توان نتیجه گرفت که در این روش، هرچقدر هم که افراد با شکست مواجه شوند، در صورت داشتن یک بازی موفقیت آمیز، می‌توانند ضررهای قبلی خود را جبران کنند و به سود برسند. به همین دلیل استراتژی مارتینگل به صورت تئوری، دارای سوددهی صد در صد است.

البته در نظر داشته باشید، سوددهی صد در صد این استراتژی، به صورت تئوری است. دلیل این موضوع این است که برای اینکه حتما این استراتژی به سوددهی ختم شود، افراد باید به سرمایه نامحدودی دسترسی داشته باشند.

به طوری که پس از هر شکست، سرمایه خود را دو برابر کنند. این موضوع برای بسیاری از سرمایه‌گذاران مشکل است؛ به طوری که اغلب افراد، پیش از اینکه به بازی آخر که برنده می‌شوند، برسند، سرمایه خود را از دست می‌دهند.

استراتژی مارتینگل

آشنا شوید: پیپ و پوینت در فارکس

روش عملکرد استراتژی مارتینگل

همانطور که در تاریخچه استراتژی مارتینگل بررسی کردیم، در ابتدا از این استراتژی برای استفاده در بازی‌هایی با برد 50 درصد استقاده می‌شد؛ این در حالی است که امروزه از آن در بازارهای مالی بزرگی از جمله فارکس استفاده می‌شود.

استفاده از روش و استراتژی مارتینگل در بازار فارکس چندان ساده نیست و اصلی‌ترین دلیل این موضوع نیز این است که در بازار فارکس، برد و باخت‌ها دارای نتایج یکسانی نیستند. همینطور سود و ضرر در بازار فارکس نیز متغیر است؛ با این حال می‌توان با تعیین حد سود و حد ضرر، نتایج یکسانی را نیز برای سود و زیان معاملات مختلف در این بازار مالی ایجاد نمود.

برای بررسی عملکرد استراتژی مارتینگل در بازار فارکس، بهتر است با کمک گرفتن از جفت ارزها و اندیکاتورهای فارکس از یک مثال استفاده کنیم. به سراغ نمودار یک دقیقه از جفت ارز EUR/USD و همینطور اندیکاتور RSI و یا شاخص قدرت نسبی می‌رویم. با استفاده از اندیکاتور RSI می‌توان نقاط ورود به معامله و یا خروج از معامله را شناسایی نمود.

درصورتی که شاخص RSI، عددی زیر 30 را نشان دهد، دارایی مورد بررسی وارد محدوده بیش فروش  (Oversold)می‌گردد؛ به طوری که با ورود به معاملات خرید، شانس موفقیت نیز بالاتر می‌رود. به همین ترتیب در صورتی که این شاخص عددی بالای 70 را نشان دهد، یعنی در محدوده بیش خرید (Overbought) هستیم و شرکت در معاملات فروش این جفت ارز، دارای شانس موفقیت بالاتری است.

تصور کنید شاخص RSI برای جفت ارز (EUR/USD)، عددی بیش از 70 را نشان می‌دهد. در این صورت اغلب معامله‌گران، اولین معامله فروش را باز می‌کنند. اما پس از آغاز معامله، بازار مطابق با تحلیل‌های صورت گرفته پیش نمی‌رود و قیمت این جفت ارز، به صورت صعودی بالاتر می‌رود. اینگونه حد ضرر معامله اول فعال می‌شود و معامله وارد فاز شکست و ضرر می‌گردد.

بر اساس استراتژی مارتینگل، در صورت تجربه شکست، افراد باید معامله بعدی را با سرمایه‌ای معادل با دو برابر سرمایه اولیه خود باز کنند. البته این استراتژی در بازار فارکس به شیوه‌ای متفاوت‌تر صورت می‌گیرد و معامله‌گران برای جلوگیری از هزینه‌های اضافی، واقعا سرمایه اولیه خود را دو برابر نمی‌کنند. به طوری که معامله دوم را نیز به همان اندازه معامله اول باز می‌کنند و اینگونه یعنی معامله اول را در حد ضرر بسته و معامله جدید را با دوبرابر حجم آن باز کرده‌اند.

حال اگر معامله مطابق با تحلیل‌هایی که معامله‌گر انجام داده است، پیش بروید و قیمت دلار کم شود؛ معامله دوم، پس از رسیدن به حد سود، بسته می‌شود. اینگونه معامله با استراتژی مارتینگل، در صورتی که معامله‌گر نیز تحلیل درستی از بازار فارکس و شناسایی بهترین موقعیت‌ها برای ورود به معاملات خرید یا فروش داشته باشد، در نهایت به سوددهی منتهی می‌گردد. به طوری که نه تنها ضرر معامله اول را جبران می‌کند، بلکه در نهایت فرد را به سود نیز می‌رساند.

البته لازم است اشاره کنیم که در این معامله، فقط یک معامله ناموفق بود و به همین دلیل نیز سریعا ضرر معاملات قبلی جبران شد. بنابراین معامله‌گران باید این احتمال را نیز در نظر بگیرند که ممکن است تعداد معاملات ناموفق زیاد شود. دلیل این موضوع این است که بازار فارکس، یک بازار غیر قابل پیش بینی است و احتمال اتفاق افتادن چنین سناریویی دور از ذهن نمی‌باشد.

در روش مارتینگل، درصورتی که افراد چندین معامله ناموفق داشته باشند، باید با دو برابر سرمایه قبلی خود، وارد معامله شوند و این یعنی ممکن است سرمایه‌شان را به خطر بیاندازند. به همین دلیل ممکن است به خصوص اگر معامله‌گر مبتدی باشد، یکباره متوجه شود که حجم زیادی از سرمایه خود را درگیر معاملات کرده‌ است و هیچ سرمایه اضافی برای باز کردن معاملات جدید در اختیار ندارد. البته با یک تحلیل درست و عمیق بازار، می‌توان یک معامله موفق را تجربه کرد تا تمامی ضررهای قبلی را جبران کند و بخش زیادی از سرمایه را بازگرداند.

نحوه عملکرد استراتژی مارتینگل

بخوانید: لوریج (اهرم) در فارکس

مزایای استراتژی مارتینگل

بسیاری از معامله‌گران و تحلیل‌گران در بازار فارکس، بر این باور هستند که در استراتژی مارتینگل باید برای کسب سودهای کم در بازار فارکس، میزان زیادی از سرمایه خود را درگیر کنند.

هیچ استراتژی در بازار فارکس، بی‌عیب و نقص نیست و هر یک ممکن است دارای عیوب بسیاری باشند. استراتژی مارتینگل نیز دارای انعطاف بالایی است، به طوری که با استفاده از آن، احتمال جبران تمامی ضررها وجود دارد.

در ادامه به مهم‌ترین مزیت‌هایی که استفاده از استراتژی مارتینگل در بازار فارکس به همراه دارد، اشاره کرده‌ایم.

حذف عامل احساسات از معامله

یکی از مزایای این روش، حذف عامل احساسات از معامله است؛ به طوری که بسیاری از معامله‌گران در بازار فارکس، مغلوب احساسات خود می‌شوند و با کمترین کاهش قیمتی، سریعا از معامله خارج می‌گردند. این درحالی است که با استفاده از روش مارتینگل، یک استراتژی ساده و منطقی در اختیار افراد است که درصورتی که مطابق با آن عمل کنند، بدون درگیر شدن با احساسات و تصمیمات هیجانی، می‌توانند معاملات خود را مدیریت کنند و در نهایت معاملات موفق‌تری را تجربه کنند.

کاهش میانگین قیمت خرید سهام

اصلی‌ترین مزیتی که استفاده از استراتژی مارتینگل به همراه دارد، کاهش میانگین قیمت خرید سهام است. به طوری که معامله‌گرانی که از این استراتژی استفاده می‌کنند، سریع‌تر از موعد نیز به سود می‌رسند. بنابراین معامله‌گران با این استراتژی، نیازی به انتظار برای بازگشت قیمت به قیمت اولیه را نخواهند داشت.

مطالعه کنید: اسپرد در فارکس

کسب سود از قیمت منفی سهام

از دیگر مزایایی که این استراتژی به همراه دارد، کسب سود از قیمت منفی سهام است. به طوری که در شرایطی که بازگشت قیمت به قیمت اولیه سخت به نظر می‌رسد، معامله‌گران با این روش، قادر خواهند بود از قیمت منفی سهام نیز به سود برسند.

بازیابی سریع ضرر

با استفاده از استراتژی مارتینگل، معامله‌گران این امکان را خواهند داشت که ضررهایی که دیده‌اند را جبران کنند. درحقیقت، معامله‌‌گران با چندین برابر کردن میزان سرمایه‌ خود، پس از هر باخت، شانس خود را برای برنده شدن‌ بیشتر می‌کنند.

سادگی

به طور کلی استراتژی مارتینگل، جزو استراتژی‌های ساده و آسان است که اغلب معامله‌گران در بازارهای مالی بزرگی از جمله بازار فارکس، قادر به پیاده سازی آن خواهند بود. به طوری که تنها کافی است هر تریدر، با دو برابر میزان شرط خود، وارد معامله بعدی شود. از مزایای استراتژی مارتینگل، می‌توان به این نتیجه رسید که این استراتژی بسیار هوشمندانه است و به کاهش ضرر و یا افزایش سود معامله‌گران کمک می‌کند.

کلیک کنید: بهترین سرمایه برای ورود به فارکس

مزایا و معایب استراتژی مارتینگل

معایب استراتژی مارتینگل

به طور کلی روش مارتینگل، جزو استراتژی‌های معاملاتی پرریسک به شمار می‌رود که با محدودیت‌های متعددی نیز همراه است. به طوری که هر یک از معامله‌گران باید پیش از اینکه بخواهند از این استراتژی معاملاتی استفاده کنند، ابتدا به خطرات و محدودیت‌هایی که می‌تواند داشته باشد نیز توجه کنند.

عدم محدودیت ضرر

استراتژی مارتینگل، هیچ محدودیتی در ضررهای احتمالی ندارد. به این معنی که ممکن است یک معامله‌گر، تمامی سرمایه خود را در یک سری معاملات و به صورت متوالی از دست بدهد.

عدم کارایی در بلندمدت

استراتژی مارتینگل در بلندمدت موثر نمی‌باشد. دلیل این موضوع این است که قیمت‌ها در بازار مالی دارای نوسان هستند. به همین دلیل احتمال اینکه معامله‌گران در چندین معامله و به صورت متوالی ضرر کنند نیز وجود دارد.

محدودیت‌های بروکرها

انتخاب بروکر می‌تواند چالش برانگیز باشد، از آنجایی که برخی از بروکرها، برای معامله در بازار فارکس، برخی محدودیت‌ها را اعمال می‌کنند و اندازه و حجم معاملات را تعیین می‌کنند. به این معنی که نمی‌توان در تمامی معاملات خیلی راحت مبلغ سرمایه‌گذاری را دو برابر کرد. به طوری که اگر مبلغ ورود به معامله به حداکثر مجاز رسیده باشد، دیگر نمی‌توان از این استراتژی استفاده نمود. همینطور اگر تا آن مرحله سوددهی نیز اتفاق نیافتاده باشد، ضررها نیز قابل جبران نخواهند بود.

 

آشنا شوید: مسابقه فارکس

محدودیت‌‌های سرمایه‌‌ای

معامله‌گران برای اجرای استراتژی مارتینگل، باید سرمایه کافی را داشته باشند تا در صورت لزوم بتوانند اندازه شرط خود را دو برابر کنند. در صورتی که میزان سرمایه معامله‌گران کافی نباشد، ممکن است نتوانند معاملات خود را ادامه دهند. به طوری که اگر نتوانند پس از هر ضرر، سرمایه خود را برای شرکت در معاملات بعدی، دو برابر کنند، در نهایت ضرر سنگینی خواهند کرد.

عدم قطعیت بازار

بازار فارکس یک بازار غیرقطعی می‌باشد؛ هیچ تضمینی برای قطعیت تحلیل بازار وجود ندارد. به طوری که ممکن است قیمت پس از یک حرکت نزولی، مجدد افزایش پیدا کند. درحقیقت، ممکن است قیمت به حرکت نزولی ادامه دهد و معامله‌گران را در خطر از دست دادن سرمایه قرار دهد.

احتمال منفی

احتمال منفی به این معنی است که معامله‌گران در نهایت در برخی از معاملات خود ضرر می‌کنند؛ هرچقدر معاملات با ضرری که صورت می‌گیرد، طولانی‌تر شود، در نهایت احتمال ضرر معامله‌گر نیز بیشتر است.

هزینه‌‌های معاملاتی

استراتژی مارتینگل در نهایت منجر به افزایش هزینه‌های معاملاتی می‌گردد؛ این هزینه‌ها در نهایت ممکن است در بلندمدت در سودآوری معامله‌گران تاثیر مثبتی را داشته باشد.

در کل در نظر داشته‌ باشید که هیچ استراتژی معاملاتی در بازار فارکس وجود ندارد که سود صد در صد را تضمین کند. به همین دلیل پیش از اینکه بخواهید از استراتژی مارتینگل استفاده کنید، ابتدا ریسک‌های ممکن را درک و بررسی کنید.

هزینه‌های تراکنش

هر معامله‌ای که معامله‌گران در بازار فارکس انجام می‌دهند، دارای یک هزینه تراکنش است. به طوری که با افزایش معاملات، هزینه‌های تراکنشات نیز بیشتر می‌گردد و در نهایت با افزایش تعداد معاملات، ممکن است این هزینه خیلی زیاد شود و به نفع معامله‌گر نباشد.

انواع مارتینگل؛ استراتژی مارتینگل به چند دسته تقسیم می‌شود؟

نسخه‌های ثانویه‌ای نیز از استراتژی مارتینگل معرفی شده است. استراتژی مارتینگل دارای انواع دیگری نیز می‌باشد که شامل موارد زیر هستند:

  • گرند مارتینگل (Grand Martingale) : استراتژی گرند مارتینگل جزو نسخه‌های محبوب مارتینگل می‌باشد که در آن معامله‌گران پس از هر معامله ناموفق، باید ضمن دو برابر کردن حجم معامله خود، یک واحد دیگر را نیز به آن اضافه نمایند.
  • مارتینگل معکوس (Reverse Martingale) یا آنتی مارتینگل : در روند استراتژی مارتینگل معکوس که تحت عنوان آنتی مارتینگل نیز نامیده می‌شود، معامله‌گران پس از هر معامله موفق، حجم معاملات بعدی خود را نیز دو برابر می‌کنند.
  • مارتینگل هرمی (Pyramid Martingale) : از استراتژی مارتینگل هرمی در یک بازار رونددار استفاده می‌شود و هدف اصلی از آن نیز افزایش سرمایه و یا معامله در جهت روند فعلی است.

انواع استراتژی مارتینگل

از دست ندهید: رگوله در فارکس

سیستم مارتینگل با چه شرایطی پیشنهاد می‌شود؟

در این قسمت قصد داریم این موضوع را بررسی کنیم که آیا از استراتژی مارتینگل در هر شرایطی می‌توان استفاده کرد یا خیر. قبل از استفاده از این روش، باید اطمینان به دست آورید که شرایطی که در ادامه آورده‌ایم نیز وجود دارد.

  • ابتدا باید جفت ارز خریداری شده به صورت بنیادی مورد بررسی و تحلیل قرار بگیرد. بنابراین پیش از اینکه از این استراتژی استفاده کنید، با تحلیل بنیادی اطمینان به دست آورید که معامله‌ای که قصد انجام آن را دارید، مناسب است.
  • برای پیدا کردن نقاط ورود به معامله، بهتر است از دانش تحلیل تکنیکال استفاده کنید.
  • درصورتی که افراد برای معامله در بازار مالی فارکس، اطلاعات کافی نداشته باشند، این روش زیان‌ده خواهد بود. به طوری که حتی رسیدن به پله آخر نیز فرد را به سوددهی نزدیک نمی‌کند.
  • در این استراتژی، تعیین حد ضرر نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. به طوری که حتی اگر افراد با رسیدن به پله آخر نیز ضرر کنند و میزان ضرر به حد ضرر برسد، بهتر است افراد با ضرر از معامله خارج شوند تا متحمل پرداخت ضررهای بیشتری نشوند.

انتقادات از استراتژی مارتینگل

استراتژی مارتینگل در کنار مزایای بسیار زیادی که دارد، دارای برخی معایب نیز هست که قبل‌تر این معایب را بررسی کردیم.

اولین انتقادی که به استراتژی مارتینگل وارد است، نیاز داشتن fi پول و سرمایه زیاد می‌باشد. به طوری که معامله‌گران پس از هر بار معامله، باید ملبغ سرمایه‌گذاری خود را دو برابر کنند. پس از چندین بار تکرار این روند، مبلغ اولیه برای سرمایه‌گذاری چندین برابر می‌شود و اینگونه به جای سود کردن، افراد ورشکست می‌شوند.

از سویی دیگر در استراتژی مارتینگل که بر تکرار تعداد معاملات تا زمان رسیدن به سوددهی تاکید دارد، به این موضوع کمتر توجه می‌شود که بروکرهای فعال در بازار فارکس، به ازای هر معامله‌ای که در این بازار صورت می‌گیرد، کارمزدی را از معامله‌گر دریافت می‌کنند. در صورتی که تعداد معاملات خیلی زیاد شود، کارمزد این معاملات نیز به اندازه قابل توجهی بیشتر می‌شود.

به صورت تئوری، استراتژی مارتینگل یک استراتژی با درصد موفقیت صد در صد می‌باشد؛ اما در نظر داشته باشید که در عمل اینطور نیست. بسیاری از افراد با تکیه بر نتایج تئوری این استراتژی، تصمیم می‌گیرند از آن برای معامله در بازار فارکس استفاده کنند تا به سوددهی بالایی برسند. این درحالی است که استفاده از این استراتژی به همین آسانی نیز نمی‌باشد.

برای کسانی که دارای سرمایه زیاد و نامحدودی هستند، استفاده از استراتژی مارتینگل با سودآوری بالایی نیز همراه است؛ این درحالی است که بسیاری از معامله‌گران به چنین منابعی دسترسی ندارند. درحقیقت در این روش، بخش زیادی از سرمایه برای به دست آوردن سودهای نه چندان بالا و صرفا برای جبران ضررهای وارد شده به خطر می‌افتد و همین موضوع با تکنیک‌های مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه، در تضاد می‌باشد.

سخن پایانی

استراتژی مارتینگل، در کنار مزیت‌های بسیار زیادی که دارد، دارای برخی معایب نیز هست که سبب می‌شود، بسیاری از معامله‌گران حاضر به استفاده از آن نباشند. دلیل این موضوع این است که ممکن است بعد از چندین معامله پی در پی، تمامی سرمایه به دلیل ضرر از بین برود.

امیدواریم با مطالعه این مقاله به صورت کامل با استراتژی مارتینگل آشنا شده باشید. درصورتی که در این زمینه سوالات بیشتری دارید، حتما در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید. از همراهی شما متشکریم.

مطالعه کنید: روش واریز و برداشت در فارکس

سوالات متداول

  • آیا استفاده از استراتژی مارتینگل قانونی می باشد؟

بله، استفاده از استراتژی مارتینگل در بازارهای مالی، قانونی می‌باشد.

  • آیا استراتژی مارتینگل می‌تواند به صورت صد در صد، سودآور باشد؟

استراتژی مارتینگل بر روی کاغذ و به صورت تئوری، بله صد در صد سودآور است؛ با این حال محدودیت‌ها و فاکتورهایی نیز وجود دارند که در عمل این آمار را جابجا می‌کنند.

  • آیا استراتژی مارتینگل، جزو بهترین استراتژی‌ها به شمار می‌رود؟

استراتژی مارتینگل، جزو استراتژی‌های پرریسک به شمار می‌رود. به طوری که با رعایت مدیریت ریسک و همینطور داشتن یک استراتژی ثابت شده، می‌توان از این استراتژی برای ورود به معاملات استفاده نمود.

  • آیا با استفاده از استراتژی مارتینگل، امکان کسب درآمد وجود دارد؟

زمانی می‌توان با استفاده از استراتژی مارتینگل به درآمد بالایی رسید که صرفا همه چیز به شانس واگذار نشود و معامله‌گران تحلیل و تحقیقات کافی را نیز برای شناسایی موقعیت‌های سودده انجام دهند. رعایت مدیریت ریسک جزو اصول مهم برای رسیدن به سود با استفاده از تمامی استراتژی‌ها می‌باشد.

  • آیا استراتژی مارتینگل شکست نیز می‌خورد؟

درصورتی که معامله‌گران پول نامحدودی نداشته باشند و به صورت متوالی نیز شکست بخورند و نتوانند معامله جدیدی را باز کنند، قطعا به دلیل از دست دادن سرمایه و عدم توانایی برای ادامه معاملات، شکست می‌خورند.

محتوای این مقاله:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *